Photo: Profimedia

(FOTO 18+) VRUĆE SNIMANJE NA STADIONU KOJEG PAMTE I HRVATI KOŠTALO GA POSLA! Presudila mu je OVA fotografija?

Autor: Matija Majdak

Direktor Rostov Arene Pavel Gavrikov dobio je otkaz nakon skandala u kojem su u javnost procurila fotografija s erotskog foto sessiona koji je napravljen na stadionu.

Naime, u rujnu je jedna lokalna tvrtka od uprave stadiona zatražila dozvolu za foto session u kojem su modeli trebali pozirati u kupaćim kostimima.

No, nakon što su u javnost procurile fotografije sa snimanja iz uprave stadiona ostali su neugodno iznenađeni kada su vidjeli da je riječ o erotskim fotografijama u donjem rublju. Ocijenili su da je ta fotografija ‘prljava’ i ‘pornografska’.

Također, iako je lokalna tvrtka dobila dozvolu da snimaju samo na tribinama, snimali su i na samom terenu.

Iz kluba i uprave stadiona svim silama trude se da ostatak fotografija ne ugleda svijetlo dana, no za Gavrikova nije bilo milosti. Kako je on dopustio snimanje, morao je otići.

Inače, na tom stadionu je na Svjetskom prvenstvu 2018. igrala i Hrvatska. U posljednjem dvoboju skupine s 2:1 pobijedili smo Island.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.