Screenshot: Instagram/Zoe Cristofoli

DRAMA PRIJE DINAMA, OPLJAČKAN MILANOV NOGOMETAŠ: Supruga i mali sin ostali u šoku, evo što se dosad zna

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Usred talijanske i europske klupske sezone u kojoj je dolazeći protivnik u Ligi prvaka Dinamo, dolazećeg utorka na Maksimiru, Milanov francuski nogometaš Theo Hernandez bio je na meti razbojnika koji su upali u njegov dom u mjestu Cassano Magnago, nedaleko od Milana.

Sve se dogodilo jučer nakon što je pao mrak, oko 21 sat, a o detaljima piše La Gazzetta dello Sport, najpoznatiji talijanski sportski dnevnik. Po onome što je do sada poznato, napad na vilu u kojoj Hernandez živi s obitelji izvela su četvorica naoružanih pljačkaša, a Hernandeza u trenutku napada ondje nije bilo. No, veliki šok pretrpjeli su njegovi najbliži, nevjenčana supruga Zoe Cristofoli i mali sin Theo mlađi, rođen prije pola godine.

Za sada nije poznato jesu li 26-godišnja Cristofoli i mali sinčić doživjeli ozljede u ovom napadu ili je sve ostalo samo na stresu zbog upada razbojnika u njihov dom. Posljedice su stigle i gubitkom vrijedne imovine, s informacijama da su pljačkaši sa sobom odnijeli veliku količinu ukradenih stvari.

Pokrenuta istraga

Nakon napada, traje istraga koja će približiti što se dogodilo. Traje i potraga za počiniteljima, a o zbivanjima bi više informacija trebao dati pregled nadzornih kamera koje su zabilježile upad razbojnika. Rezultate će čekati i 25-godišnji nogometaš s obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZOE (@zoe_cristofoli)




Veza traje od preklani

Za ljubavnu vezu francuskog nogometaša i njegove sadašnje nevjenčane supruge doznalo se pretprošle godine u ljetnim mjesecima. Hernandez je tada već bio u Milanu, a Cristofoli je gradila svoju karijeru na društvenim mrežama, trenutno s nešto više od milijun ljudi koji je prate na Instagramu.

Kako je svojedobno približio engleski tabloid The Sun, pišući o ljubavnoj vezi francuskog igrača i njegove djevojke, Cristofoli je zbog brojnih tetovaža na svojem tijelu dobila nadimak ‘tigrica iz Verone’, s obzirom na grad u kojem je rođena.




U međuvremenu, u njihovoj ljubavi je na svijet stigao mali sin, a sada su zajedno doživjeli veliku dramu o kojoj se priča, s prvim detaljima koji su došli do javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZOE (@zoe_cristofoli)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZOE (@zoe_cristofoli)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZOE (@zoe_cristofoli)

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.