Foto:instagramscreenshot

BIVŠA SUPRUGA PORUČILA LEGENDARNOM TALIJANU: ‘Vidjela sam stvari koje mogu uništiti 50 obitelji’

Autor: Dnevno GIŠ

Izgleda kako smo dobili novu sapunicu koje su protagonisti Francesco Totti i Ilary Blasi, koji su početkom ove godine završili njihovu romansu nakon 20. godina i troje djece iz braka.

Totti i Ilary dugo su bili držani kao skoro savršen par koji je rijetko imao nesuglasica, ali njihovu idilu je prekinula veza Ilary s njenim osobnim trenerom, ili barem tako tvrdi Totti.

Legenda Rome je dala veliki intervju za talijanske medije u kojem je otkrio kako je saznao za preljub supruge:

“U rujnu prošle godine, glasine su počele stizati do mene. ‘Vidi, Ilary ima nekog drugog’. Zapravo više od jednog. Djelovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke”, između ostalog rekao je Totti, ali se nedugo zatim oglasila i Ilary.




Vidjela sam stvari

Ilary se oglasila se preko svog odvjetnika Allesandra Simeonea za “Corrierre dello sport”:

“Uvijek sam štitila svoju djecu i nastaviti ću štititi. Zaštita moje djece je na prvom mjestu, svako je odgovoran za svoje postupke”, rekla je Blasi pa poentirala:




“Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti oko 50 obitelji”, izjavila je Blasi, ali nije bila preciznija na što misli, ali blizak Talijanki izvor govori kako je ovo samo početak.

Inače u cijeloj priči spominju se i Rolexi koje je navodno Ilary zadržala i govori kako će ih prodati i kupiti torbice, dok ih Totti traži nazad, a sve skupa to dosta zabavlja javnost na Čizmi.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.