Photo: Ivo CagaljPIXSELL

SPLIT RASTURIO ZADAR! Cibona bez problema protiv Furnira

Autor: HINA/GIŠ

Splita je danas u derbiju 21. kola domaćeg prvenstva do nogu potukao goste iz Zadra koji nisu pružili ozbiljniji otpor danas vrlo raspoloženim Splićanima koji su na kraju slavili s 20 razlike, a krajnji rezultat bio je 82-62 (20-14, 17-10, 18-17, 27-21).

Kod domaćina najefikasniji bio je Ivan Perasović s 19 poena koji je predvodio strijelce Splita, dok je Antonio Vranković ubacio 14, a Sani Čampara 10 poena. Kod Zadrana su po 11 poena postigli Justine Carter i Aleksandar Bursać.

Ova će dva suparnika igrati i u nedjelju, kad će Split ugostiti Zadar u utakmici ABA lige.

U prvom subotnjem dvoboju HT Premijer lige za košarkaše aktualni prvak Cibona je svladala Furnir sa 100-84 na gostovanju u zagrebačkoj Dubravi.

Zadar je i dalje na vrhu ljestvice s učinkom 17-3. Split je drugi s 14-5, a Gorica treća s 15-3. Na četvrtom mjestu je Cibona s 14-3.

Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.