Foto: GuliverImage/ilustracija

SPEKTAKL CRVENE ZVEZDE: Pet golova za urnebes na stadionu, jedan igrač dao tri!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Zanimljiva je bila nogometna večer, s utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka koje su se igrale u srijedu. Nogometaši kijevskog Dynama, Maccabi Haife i Crvene zvezde ostvarili su pobjede u prvim susretima…

Beogradski sastav je u prvom susretu protiv Pyunika  slavio sa čak 5-0 i praktički sve riješio i prije uzvrata.

Strijelci su bili Osman Bukari (29, 44, 70), Kings Kangwa (33) i Stefan Mitrović (77). U posljednjim trenucima susreta domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Milan Rodić dobio drugi žuti karton.

Izraelski prvak je u Haifi pobijedio Apollon Limassol sa 4-0 načinivši veliki korak prema play-offu.

Maccabi je poveo autogolom Mathieua Peybernesa u 38. minuti, a potom je dva gola zabio Ali Muhammad (54, 62). Konačan rezultat je postavio Frantzdy Pierrot u 79. minuti. Domaćinu je put do pobjede olakšalo isključenje Vukašina Jovanovića u 60. minuti.

Pobjednik iz ovog para u play-offu za plasman u Ligu prvaka igrat će protiv boljeg iz duela Crvene zvezde i armnskog Pjunika.

Kijevski Dynamo je u prvom susretu igranom u Lodzu pobijedio Sturm sa 1-0.




Pobjednika je odlučio gol Oleksandra Karavajeva u 28. minuti. Dominik Oroz nije nastupio za austrijski sastav.

Karabag i Ferencvaroš su odigrali 1-1. Gosti su poveli u 17. minuti golom Francka Bolija, a izjednačio je Owusu na asistenciju Filipa Ozobića.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.