Imago/Crash Media Group/Guliver Image

SPAVAO S 33 STJUARDESE U SAMO 14 DANA! Čudesan zavodnik: ‘Ma svako jutro su dolazile nove žene’!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Poznata je ona o Wiltu Chamberlainu i njegovih 20.000 žena koje je odveo u krevet. Postoji još jedan sportaš koji je “osvajao sve što je hodalo”, u pitanju je nenadmašni James Hunt

Nije bio baš poznat po primjerenom ponašanju. Njegov život najbolje dočaravaju angedote iz listopada 1976., kada je bio u Tokiju boreći se s Nikijem Laudom za naslov svjetskog prvaka Formule 1 u automobilističkim utrkama.

Naime, upravo je Daily Mail donio nevjerojatnu priču, a koju su razotkrile njegove kolege. Dakle, njegove su pripreme bile u najmanju ruke, pravi rock & roll.

Pripreme sa ženama

Proveo je dva tjedna prije utrke na danonoćnom opijanju u hotelu Tokyo Hilton, gdje su svakog jutra stjuardese British Airwaysa ostavljane na recepciji radi 24-satnog zaustavljanja, a Hunt je koristio priliku kako bi svaku od njih odveo u krevet.

Upoznao bi ih dok su se prijavljivale i pozvao ih u svoj apartman na zabavu, a one su piše DailyMail, uvijek su pristale.
Ukupno je spavao s 33 hostese British Airwaysa i nebrojenim mladim japanskim obožavateljicama tijekom boravka u Tokiju. Vodio je svoje žene kad god i gdje god je mogao, a spavao je s više od 5000 njih tijekom života.

“Svako jutro su dolazile nove žene. James bi samo sišao iz sobe, na sebi je imao samo šorc i hodao je potpuno bos. Predstavio se tko je, samo bi ih uhvatio za ruku i odveo u sobu na zabavu. Ovo se dešavalo svaki dan i noć”, rekao je nekadašnji šef McLarena Alastair Caldwell.




Nitko tko je gledao Hunta tog tjedna 1976. ne bi povjerovao da se priprema za utrku svog života. Na stazi se ponašao toliko bizarno da je u jednome trenutku spustio kombinezon i mokrio pred očima publike na tribini. Nakon toga sjeo je u svoj McLaren-Ford i započeo utrku. Završio je drugi iza Marija Andrettija, njegov najveći rival Nikki Lauda je bio treći i Hunt je postao prvak svijeta.

Legendarni vozač svijet je napustio 1993. godine kad je preminuo u snu u 45. godini života. Bio je poznat po svom nevjerovatno agresivnom stilu vožnje, no ostao je upamćen kao još veći zavodnik, pa je Caldwell za njega govorio:




“On je mogao pronaći akciju čak i kad nikoga nema na cesti tijekom kišne nedjeljne noći”.

Velika legenda i velike brojke. Čini se da je bio pravi magnet za akciju, kako god okrenete…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.