Instagram

‘SPAVALA SAM S RONALDOM U HOTELU REPREZENTACIJE’! ‘Pozvao me u sobu 312, nisam mislila da ću biti u situaciji da se se**amo, a sad me muž ostavio!’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Cristiano Ronaldo opet je na meti. Nekoliko dana nakon što je na sudu dobio odštetu zbog lažnih optužbi, stižu novi problemi za slavnog Portugalca. Provlemi kako objasniti supruzi…

Naime, blogerica Georgilaya tvrdi da je spavala s Ronaldom i to poslije pobjede protiv Turske krajem ožujka prošle godine.

Ona tvrdi da se 25. ožujka fotografirala s Cristijanom u foajeu hotela i da joj je on poslije napisao poruku da je – poziva u sobu.

Ne želi novac, ali je izmanipulirana

“Kad sam pročitala poruku mislila sam da ćemo razgovarati, bolje se upoznati”, napisala je.

“Mislila sam da ću možda dobiti još fotografija. Nisam mislila da ću biti u situaciji da se seksamo, ali je činjenica da se dogodilo. To je bio moj pristanak, iako osjećam da sam izmanipulirana slavom i njegovom moći”, dodala je.

Instagram

Iako se rijetko oglašava na ovakve optužbe, Ronaldo se javio. Njegova PR služba je poslala demantij, a sve je objavljeno u listu “Correio da Manhã”.

Djevojka je s druge strane bila jako precizna, pa je dodala da se sve odigralo u sobi 312, te da ju je krivnja što je to napravila dovela do razvoda braka.




Instagram

“Izgubila sam muža zbog ovoga”, dodaje.

Naglašava kako ne želi novac od njega, te da ima SMS poruke koje je dobila od Ronalda, ali i njegovih suigrača.

Ronalda je u vezi s Georginom, imaju petero djece, a hoće li ovo izazvati kakve posljedice na njegov brak, tek ćemo vidjeti.




Instagram

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.