FOTO: Instagram

Sve za Hrvatsku: Skidat će se gole, rađati djecu, brijati brkove!

Autor: Iva Međugorac

Nogometna groznica zarazila je naciju.

Navijačka euforija zahvatila je hrvatske građane, a nogometna groznica poharala je i brojne poznate Hrvate. Za sve su dakako zaslužni hrvatski nogometaši koji su nanizali uspjehe na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

U skladu s time, neki su već ispunili dio svojih neobičnih obećanja. Pjevačica Žanamari Pejčić fotografirala se u donjem rublju, a strateške dijelova prekrila dresom Marija Mandžukića.

Voditeljica Ecija Ivušić ispunila je pak obećanje da će se fotografirati gola s hrvatskom zastavom, ako naša reprezentacija prođe u polufinale Svjetskog prvenstva, što je i učinila. I to tijekom radnog vremena kada je ovjekovječila fotografiju omotana u hrvatsku zastavu, što je oduševilo njezine fanove.

U slučaju nedjeljne pobjede klavijaturistica Belinda Bedeković obećala je da će svirati posve gola, odjevena tek u zlatne sandale. Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor, obećala je da će za pobjedu roditi još jedno dijete, iako uživa u velikoj obitelji s troje djece što je na društvenim mrežama okarakterizirano i kao najjače iznenađenje.

Laninim stopama krenuo je i frontmen Begina popularni Mario Budišćak koji je obećao da će njegov sin Fran dobiti brata ili sestru. Obećanja su ponudili i političari pa je tako šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta obećao obrijati bradu u slučaju pobjede nad Francuzima.

Dakako ne treba zaboraviti niti Matea Beusana, popularnog HTV-ova komentatora, široj javnosti znanog kao oko sokolovo. On je pak obećao da ako Hrvatska postane prvak svijeta brije svoje prepoznatljive brkove, dok će pjevač Duško Lokin otkriti što nosi ispod tupea.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.