Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Najdirljivije ikad! Hrvatski sportski heroji uz igrače

Autor: Iva Međugorac

Genijalne poruke zajedništva.

Hrvatska je na korak do osvajanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi, a u odbrojavanju do utakmice naših reprezentativaca s Francuzima i ostali uspješni hrvatski sportaši dali su potporu svojim kolegama te se ujedinili u podršci Vatrenima putem društvenih mreža. Hrvatski tenisač Borna Ćorić i Marin Čilić koju su poruku nogometašima snimili u video podrške, kojega je pak objavio Hrvatski teniski savez. ”Ajmo legende. Ponosni smo na vas. Idemo do kraja”, poručuje najbolji hrvatski tenisač. ”Laganih 2:0, bez puno stresa”, poruka je Vatrenima Borne Ćorića.

”Kidate nam živce, ali neka – svi smo uz vas. Bez obzira na rezultat u nedjelju, vi ste naši svjetski pobjednici. Sretno”, zaključio je izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan. Oglasila se i atletičarka Blanka Vlašić s porukom: ”Idemo do kraja”. A uz nogometaše je i naš gimnastičar Robert Seligman.

”Vatreni dosad ste nas učinili neopisivo ponosnima. U zasluženom finalu igrajte onako kako vi znate. Cijela Hrvatska je uz vas. Naprijed Vatreni, naprijed Hrvatska!”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.