Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

ČERVAROV NAJJAČI ADUT OTKRIO ŠTO POD HITNO MORAJU POPRAVITI: ‘Imamo dva problema’

Autor: Bruno Herljević

Junak utakmice protiv Islanda na otvaranju Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Luka Stepančić, koji je zabio osam golova i vodio momčad od 31:27 pobjede, analizirao je stanje u reprezentaciji uoči utakmice s Japanom.

Istaknuo je dva problema na kojima moraju poraditi, prvi su takozvane crne rupe, a drugi bolja igra u obrani.

“Sigurno da je dobre stvari dobro pogledati, a bitno je ispraviti ono što je bilo loše, a to su u prvom redu dvije crne rupe protiv Islanda koje su proizašle iz naše loše obrane. Imamo puno mjesta za napredak u obrani. U napadu smo se nekako pohvatali i stvorili određeni sustav gdje svatko ima svoju ulogu. Jučer se otvorilo meni, no to je rad cijele ekipe”, kazao je Stepančić za HRT.

Slijede okršaji s Japanom i Makedonijom.

“Japanci kvalitetom nisu na našoj razini, ali sigurno će biti neugodni. Odradili smo video analizu, bit će je još navečer. Makedonci su bez stresa odradili utakmicu, nadam se da ćemo i mi tako da se ne istrošimo puno jer nam slijede dvije vezane utakmice”, istaknuo je Stepančić.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.