Photo: Igor Kralj/PIXSELL

ŠOK U STOŽERU VATRENIH! Najbolji napadač propustit će ovo okupljanje reprezentacije i utakmicu svog kluba

Autor: Gordan Šojat

Andrej Kramarić nažalost će morati propustiti okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije pred prijateljski susret protiv Turske i susrete Lige nacija protiv Švedske i Portugala.

Hoffenheimov napadač nedavno je izašao iz karantene te će zbog toga i još nezaliječenog aduktora propustiti okupljanje reprezentacije koje je predviđeno za ponedjeljak. Hrvatski napadač preskočit će i sutrašnji susret u gostima kod Wolfsburga te će reprezentativnu pauzu iskoristiti kako bi se vratio u ritam treninga i utakmica.

“Sretni smo što Andrej neće igrati za reprezentaciju u ovom ciklusu. Siguran sam da će biti spreman nakon reprezentativne pauze”, rekao je Hoffenheimov sportski direktor Alexander Rosen.

Izbornik je u velikim problemima pa je s pretpoziva za ovo okupljanje već aktivirao Mirka Antonija Čolaka, a jedini igrač kojeg još ima na tom popisu je Ante Rebić koji vuče ozljedu lakta.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.