Foto: Jörg Schüler/Getty Images

ŠOK U REDOVIMA RUKOMETNOG PRVAKA: Kapetan i reprezentativac napušta klub nakon 20 godina vjernosti!

Autor: Dnevno

Nakon 20 godina Zlatko Horvat napušta Zagreb, iako mu je klub ponudio ugovor na godinu dana s mogućnošću daljeg produženja ako zadovolji, te posao nakon završetka igračke karijere (Horvat ima 37). Horvat je bez obzira na to odlučio prihvatiti ponudu Metalurga, pišu Sportske novosti

Prije njega Metalurg kojeg pritišću sudske tužbe igrača, odbio je Goce Georgijevski, makedonski reprezentativac koji je prihvatio ponudu Vardara.

Kako će to sve funkcinirati u Metalurgu, teško je reći, no očito planiraju nešto slično kao Vardar nakon odlaska Samsonjenka.

No, da će proći – teško. Prije Horvata su za Metalurg potpisali Srbi Potić, Rnić, Crnogorac Kankaraš, te Brazilac Teixeira. Izguraju li financije bit će sigurno konkurencija Vardaru i Eurofarmu.

VORI SE OBRATIO MEDIJIMA: ‘Moja vizija je krvav rad, nemamo pravo reći da nam je teško’




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.