Miroslav Todorovic

ŠOK U BEOGRADU: Nakon pucnjave, ubijen osuđeni vođa navijača Partizana

Autor: Dnevno

Jedan od vođa grupe “Alkatraz”, danas je ubijen u Srbiji, prenosi Kurir. Radi se o Ljubomiru Markoviću – Kići, vođi navijača beogradskog Partizana. Prema navodima medija, ubijen je s dva hitca u glavu, a navodno je pokušao pobjeći prema benzinskoj postaji, ali je pao, nakon čega mu je ubojica prišao te ispalio hice u glavu.

Marković je inače bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva francuskog državljanina u Beogradu, ali mu je kazna prepolovljena pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

U pucnjavi je navodno bilo ispaljeno osam metaka, a kod njega je također pronađeno oružje. Policija je i dalje na terenu i istražuje slučaj. Za sada su blokirani svi obližnji dijelovi grada kako bi što prije došli do počinitelja.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.