Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Šok terapija u rukometnom klubu Zagreb: Veselin Vujović vraća se na klupu!

Autor: Dnevno

Potres u rukometnom klubu PPD Zagreb nakon tri početna poraza u rukometnoj Ligi prvaka!

Posebno je bolan bio onaj u Danskoj kod Aalborga a koji je glavom platio trener Branko Tanše od danas bivši trener. Sutra su čelnici Zagreba najavili izvanrednu konferenciju za medije na kojoj će imenovati novog trenera. Slovenca Tanšea po svemu sudeći na klupi će zamjeniti crnogorski stručnjak Veselin Vujović!

Tako će se Vujović po drugi put naći na klupi Zagreba nakon što je njihovoj klupi sjedio od 2014 do 2016 godine. Trenutno Vujović obnaša dužnost izbornika Slovenije te će tako istovremeno sjediti na dvije klupe i voditi Plinare i reprezentaciju susjedne države. Čelnici PPD-a su očito procjenili da momčadi treba šok terapija, a posebno je zabolio uvjerljivi poraz u Danskoj od deset golova razlike.

 Iz PPD Zagreba najavljivali su konkurentniji, mlađi i jači Zagreb ove sezone. Dovedeni su neki aktualni i budući reprezentativci poput Marina Šipića i Ante Gadže, stigao je i novi golman Matej Ašanin, no malo ili gotovo ništa se nije vidjelo od tog konkurentnijeg i jačeg Zagreba koji se toliko najavljivao . Na Veselinu Vujoviću je da momčad probudi iz ljetne letargije i pokaže da najave s početka sezone nisu samo prazno slovo i tlapnja čelnika dvostrukog prvaka Europe.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.