Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

ŠOK NA MAKSIMIRU! Smijenjen stručni stožer Nenada Bjelice!

Autor: Dnevno

Nakon što igrači i stručni stožer Dinama nisu pristali na smanjenje plaća, u Maksimiru je došlo do drastičnih poteza. Naime, smijenjen je cijeli stožer Nenada Bjelice.

U priopćenju koje je danas objavljeno na službenim stranicama Dinama, stoji kako su Modri raskinuli ugovore s cijelim stručnim stožerom Nenada Bjelice, a bivši su postali Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović.

“Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo: 1. Rene Poms 2. Nino Bule 3. Silvije Čavlina 4. Martin Mayer 5. Karlo Reinholz 6. Jasmin Osmanović Klub će dalje komunicirati putem priopćenja na službenoj web stranici GNK Dinamo”, stoji u današnjem priopćenju.

Još nisu poznati svi detalji no sve je navodno povezano s odbijanjem smanjenja njihovih plaća, pa će zbog toga u Maksimiru sljedećih dana biti prilično napeto.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.