SNIMKA RAZOTKRILA BUGARA: Borna se htio rukovati, ovaj odbio pa mu počeo nešto objašnjavati

Autor: Dnevno

Grigor Dimitrov šokirao je Hrvatsku i Zadrane kada je poslije meča s Bornom Ćorićem otkazao daljnje sudjelovanje na turniru zbog slabosti, da bi kasnije objavio kako je zaražen koronavirusom.

Iako je svojim ponašanjem od kada je osjetio simptome infekcije do odlaska u Monaco ostavio dojam odgovornog ponašanja, pojavila se snimka koja baca novo svjetlo na turnir u Zadru. Je li Dimitrov znao da ima koronavirus i prije nego je prekinuo natjecanje?

Bugarin koji se do duela s Bornom Ćorićem ponašao kao da je sve u redu, grlio je i pozdravljao koga je stigao, a na kraju susreta s Bornom Ćorićem odbio je rukovanje!

Odbio se rukovati i sa glavnim sucem susreta a onda je pokupio stvari i napustio Zadar, ističući da su “treninzi bili intenzivni” te da se previše “Izlagao suncu”.




Snimka otkriva da je bugarski tenisač koji je do tada bio veoma otvoren za druženje odjednom postao obazriv, ali nikome nije rekao zašto.

Tek kada je stigao u Monaco i dobio rezultate testa svijetu je objavio da je inficiran SARS-CoV-2 tipom koronavirusa.

SVIJET JE U ŠOKU NAKON OBJAVLJENE SNIMKE, JAVILA SE I JADRANKA KOSOR: Je li ovo Đokoviću i Zadru zaista bilo potrebno?




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.