SNIMA SE DOKUMENTARAC O MICHAELU SCHUMACHERU: Njemački dvojac dobio dozvolu obitelji, a imat će i snimke iz njihovog doma

Autor: Gordan Šojat

Još od nesreće na skijanju 2013. koja je Michaela Schumachera skoro koštala života, malo se zna o njegovoj svakodnevnoj borbi kako bi se barem djelomično vratio normalnom životu.

Vijesti o njegovom stanju zapravo su uvijek obavijene velom tajne, a jedina pouzdana osoba je vrlo taktični Jean Todt, koji uvijek govori kako se Michael bori i kako je okružen ljubavlju obitelji i stručnim medicinskim osobljem.

Ovo godine Michaelov sin Mick započet će svoju karijeru u Formuli 1 za momčad Haasa, pa su vjerojatno iz obitelji Schumacher odlučili kako je vrijeme da javnost sazna kako je veliki šampion.

Tako će Njemački dvojac, Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons, koji snima dokumentarac pod imenom ‘Schumacher’ dobiti na korištenje ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja Michael. U filmu će sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će ovu sezonu voziti za Haas.

“Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti .”, rekla je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji.

Za dokumentarac se ne zna kada će izaći, ali mnogi se nadaju kako će u njemu vidjeti u kojem je stanju jedna od najvećih zvijezda koju je Formula 1 ikada imala.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.