Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

SLOVENAC SE POKAZAO KAO LJUDINA! Srbi htjeli na utakmicu, on počastio cijelu reprezentaciju

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Luka Dončić igra odličnu sezonu u NBA-u za njegov Dallas, a Slovenac je poznat po tome kako se voli družiti s ljudima koji dolaze iz bivše Jugoslavije, no jednu gestu vaterpolo reprezentacija Srbije mu neće zaboraviti.

Naime, početkom godine vaterpolisti Srbije igrali su turnir u Dallasu i poželjeli su gledati utakmicu NBA lige i nekako su raznim vezama došli do Luke Dončića.

“Kontaktirali smo majku ovih naših momaka, ona jednog čovjeka i sve je išlo tako brzo, tako da nama ne ostaje ništa drugo, do samo da se zahvalimo Luki. To je divna gesta, nije bio obavezan prema nama. Nadamo se da ćemo mu se moći revanširati”, napisao je tim menadžer vaterpolo reprezentacije Srbije Jugoslav Vasović.

Platio pozamašnu svotu




Osigurao je karte za cijelu ekipu Srbije. O svom trošku. I da, nemojte dobra djela dijeliti na velika i mala, Luka je naš brat za koga god igrao”, objašnjava Vasović.

Dončić je osigurao 25 ulaznica, a karte su u prosjeku od 100 do 180 dolara, tako da je Luka stvarno napravio stvarno lijepu gestu.

“Luka Dončić nam je poklonio ulaznice, 25 karata je platio i zahvalni smo mu na tome. Nažalost, nismo ga upoznali, niti smo se vidjeli sa njim. Do njega sam došao, jer mi imamo dva Dončića u klubu. Oni su bliski rođaci sa Lukom. Preko njih i njegovog oca smo stigli do Luke”, rekao je Jugoslav Vasović.




Inače vaterpolisti Srbije pratili su utakmicu između Dallasa i Houston Rocketsa, na kojoj je Luka ubacio čak 39 poena uz 12 skokova i devet asistencija.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.