Foto:Guliverimage

SLAVNI ENGLEZ BORI SE S POREMEĆAJEM! ‘Kada svi otiđu spavati, ja idem okolo i…’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Slavne osobe kao da su se počele natjecati koja će iznijeti što šokantniju privatnu stvar o njima, a tu je uvijek spreman Netfilx, koji će o tome napraviti dokumentarac.

Tako je za dokumentarac o Davidu Beckhamu budžet 16 milijuna funti, a jedan dio su posvetili psiho somatskom poremećaju, s kojim se slavni Englez bori godinama.

U dokumentarcu su otkrili kako se Beckham već godinama bori s opsesivno-kompulzivnim poremećajem, zbog kojeg noćima ostaje budan, dok mu obitelj već odavno spava.

Čisti po kući

“Kada svi otiđu spavati, ja idem okolo po kući i čistim. Čistim svijeće, prekidače za svijetla vraćam na prvobitne položaje, pazim da je sve uredno. Mrzim se probuditi u neredu. Skidam vosak za svijeće, čistim staklo”, otkriva taj dio svoje ličnosti David.

Beckham je i priznao kako se posvađao s Victorijom jer soljenku nije stavila na predviđeno mjesto, ali je i sam svjestan da je njegovo ponašanje čudno.

 




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.