FOTO: FourFourTwo

SLAVNI ARGENTINAC KANDIDAT ZA KLUPU OSIJEKA: Bosanski strateg nahvalio Panuccija

Autor: Mario Lacković

Slavna trenerska imena motaju se oko Gradskog vrta. Nakon što je objavljeno kako je Christian Panucci kandidat za klupu Osijeka, također su se pojavile informacije kako je i slavni Argentinac Hernan Crespo također kandidat za trenera Osijeka.

Crespo i Panucci su poznatiji od Bišćana, ali – samo kao igrači. U trenerskom smislu, Panucci nigdje nije naznačio trenersku klasu, a Crespo će možda biti čudo od trenera samo što to zasad gotovo da ni nije imao gdje pokazati. Radio je oko godinu dana u Parminoj Školi nogometa i jednako toliko u drugoligašu Modeni, onda je dobio otkaz. Sredinom prosinca prošle godine postao je šef struke argentinskog prvoligaša Banfielda. Tamo je radio devet mjeseci, a onda je dobio otkaz.

Teme oko novog trenera NK Osijeka pune stranice medija. Oglasio se i Džemal Mustedanagić, čovjek koji je u albanskoj reprezentaciji surađivao s Panuccijem.

FOTO: HITC

“Panucci je poput svih talijanskih trenera, njemu je najbitnija obrana. I kada defenziva funkcionira, onda se sve gradi prema naprijed. Teško mi je reći kako bi se snašao u hrvatskom okruženju, govori samo talijanski jezik, što bi mogao biti problem. U reprezentaciji je uvijek uza se imao prevoditelja. Panucci je veliki radnik, pravi profesionalac koji je potpuno predan svom poslu. Ali ne znam baš ništa o njegovom potencijalnom dolasku u Osijek – kaže Mustedanagić.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.