Foto:Instagramscreeenshot

SLAVNA SPORTAŠICA OTKRILA DA JE DJEVICA PA ZAŽALILA! ‘To je ubilo sve moje spojeve’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Prevelika iskrenost i izlazak u javnost s informacijama o tome kako je još uvijek djevica s 40 godina, potpuno je uništio ljubavni život slavne američke olimpijke Lolo Jones.

Jones je otkrila svoju tajnu na društvenim mrežama 2021. godine, da bi nakon toga sve objasnila u intervjuu za HBO Real Sports, ali je nakon svega zažalila.

“To je samo nešto, dar koji želim dati svom mužu. Ali, molim vas, shvatite, ovo putovanje bilo je teško. Ima djevica vani, reći ću im, to je najteža stvar koju sam napravila u životu. Teže od treninga za Olimpijske igre, teže od završetka fakulteta, bilo je ostati nevin prije braka”, izjavila je Jones prije godinu dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lolo Jones (@lolojones)




Bila je to pogreška

Lolo Jones nije se upuštala u seksualne veze zbog njene vjere i  predanosti poslu, ali je nakraju požalila što je to uopće izjavila i rekla je kako je sve to bila pogreška.

“To je bila pogreška. To je ubilo sve moje spojeve nakon toga, kao da nisam imala šanse, prije sam barem imala priliku”, izjavila je Jones u jednom podcastu i objasnila:




“Prije bih mislila, ‘U redu, kada je dobro vrijeme da mu to kažem? Da pričekam dok malo ne vidi moju osobnost? Ili da jednostavno bacim bombu”, govori Jones, koja očito nema sreće u ljubavi nakon priznanja kako je nevina.

Jones se na kraju odlučila za zamrzavanje jajnih stanica, kako bi ona i njen budući suprug mogli imati dijete, ako uspije pronaći svoju srodnu dušu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lolo Jones (@lolojones)

 

 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.