Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

SLAVILI U HRVATSKOJ SKUPINI: Trojica raspucanih povukli favorite

Autor: Ivor Krapac

Reprezentacija Katara došla je do očekivane pobjede na početku puta u skupini C na Svjetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu. Katar je u grupi u kojoj je i Hrvatska u prvom kolu s 30:25 svladao Angolu.

Pobjedničku momčad vukli su Madadi s osam, a Berrached i Carol Marzo s po sedam golova. Za Angolce je najviše zabio Pestana, šest golova, dok su Aguiar i Pascoal zabili po gol manje.

Katar je u prvom poluvremenu imao dosta problema. Angolci su rano došli do vodstva i dugo su držali tu prednost tijekom prvih 30 minuta, no na odmor se ipak otišlo s 14:13 za favorite.

U drugom poluvremenu Katarani su se brzo odvojili. Otišli su do 17:13, a iako su se Angolci borili do kraja, u nastavku utakmice više nisu došli u rezultatski egal.

Angola će se u nedjelju u drugom kolu sresti s Hrvatskom, dok će Katar igrati protiv Japana.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.