Screenshot: Instagram/Iara Ferreira (@iaraferreiraoficiall)

‘SLAB JE U KREVETU, A JA SAM NEZASITNA’ Nogometaša ‘smuvala’ i sve snima: ‘Plaši se da ću nešto objaviti!’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Velika nogometna natjecanja često donose obećanja da će biti skidanja ako omiljena reprezentacija nešto napravi, a jedna takva priča je ovih dana odjeknula u medijima u Brazilu, u zemlji u kojoj su velika očekivanja na Svjetskom prvenstvu.

Tako će biti i u Katru, no Brazilci ondje uza sebe neće imati jednu od zvijezda iz svoje zemlje, djevojke koja se često promovira na društvenim mrežama. Sa svojom pričom, u javnosti je istupila Iara Ferreira, rođena Brazilka, kojoj je u srcu reprezentacija SAD-a, nacionalna momčad zemlje u kojoj ova manekenka i ‘influencerica’ živi.

Iara je gladna uspjeha američkih reprezentativaca na velikom natjecanju, a za svaku pobjedu koju ostvare, obećala je poseban sadržaj na svojem profilu na Only Fansu, gdje svojim pretplatnicima nudi ekskluzivne snimke i videe.

Moglo bi biti svega

Brazilka je najavila da bi tu moglo biti svega, pa i grupnih igara u krevetu jer se s muškarcima u posljednje vrijeme ‘zapalila’ za takve stvari. “Jako sam uzbuđena, volim snimati stvari. Samo da dođe ta pobjeda”, najavila je 28-godišnja Iara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iara Ferreira (@iaraferreiraoficiall)




‘Oplela’ po jednom igraču

Ferreira će na SP-u u Katru najviše pratiti Amerikance, a s jednim od tamošnjih reprezentativaca, kako je otkrila, ima i posebno iskustvo. Nije ga htjela imenovati, no rekla je da je saznala što može u krevetu.

“Nije jako dobar u krevetu, to je pomalo razočaravajuće. Bio je slab. Ima izdržljivost za nogomet, ali ne i kad treba tu krenuti. Jako je fin, ali biti fin dečko nije dovoljno. Ja sam nezasitna”, rekla je Brazilka o neimenovanom američkom reprezentativcu.




Izmjenjivali ‘vruće’ snimke

Iara je otkrila da je s nogometašem do sada izmjenjivala ‘vruće’ snimke, a dok su zajedno, voli sve snimiti.

“Strah ga je da će ga netko prepoznati, po tetovaži ili već nekako, ako se pojavi neka snimka. Traži od mene da ništa ne objavljujem, a ja mu samo odgovaram da se opusti”, opisala je Brazilka, dodajući da joj nije do suočavanja s tužbom zbog ‘skliske’ situacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iara Ferreira (@iaraferreiraoficiall)

Jedanput je izbacili iz supermarketa

Ranije ove godine, u ljetnim mjesecima, Ferreira je privukla pažnju zbog drugačije priče, izvan sportskih voda. Po njezinim riječima, izbacili su je iz jednog supermarketa u Miamiju jer je, kako tvrdi, dobila objašnjenje da je odjevena previše izazovno. Bila je tu pretpostavka da Brazilka u takvom izdanju nešto snima nakon što ju je zapazio zaštitar koji zna za njezin rad na Only Fansu.

“Osjećala sam se poniženo. Bila sam šokirana kada je vikao na mene da napustim supermarket. Nisam uopće izgledala skandalozno, često to nosim i u Brazilu i nikad nije bilo problema”, rekla je ova popularna ‘skidačica’ koja je ovih dana malo podignula atmosferu u priči oko SP-a u Katru.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.