Guliver Image/Ilustracija

‘SKINUO SE, PROTRLJAO PENIS I NAPAO ME’: Procurili šokantni detalji, problemi za poznatog nogometaša

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Nastavlja se suđenje Benjaminu Mendyju, bivšem igraču Manchester Cityja, a koji je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Jedna od tih žrtava otkrila je da ga je upoznala u Barceloni još 2017. godine. U listopadu 2018. Mendy joj je, prema njezinoj izjavi, prijetio tijekom jednog noćnog izlaska.

Nakon tuluma, djevojka je s prijateljicom odlučila provesti noć u spavaćoj sobi u nogometaševoj ‘vili strave‘ gdje je imao tzv. ‘sobe panike‘ u koje je znao zaključavati svoje žrtve.

Pokušala se obraniti, ali…

Otkrila je kako je Mendy idućeg jutra ušao u kupaonicu u vremenu dok se ona tuširala

“Osjetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osjetila. Bila sam u šoku. Samo sam htjela uhvatiti ručnik.”

Objasnila je kako ju je nogometaš spriječio da izađe iz kupaonice. Tijekom te borbe Mendy joj je skinuo gaće, protrljao intimne dijelove te joj približio svoj penis.




“Pokušala sam ga odmaknuti, ali on me je nastavio gurati. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene.”

Tužiteljica je potom sudu objasnila kako ju je Mendy gurnuo na krevet i pokušao staviti u krilo dok se ona pokušavala pokriti ručnikom, govoreći mu ‘stani‘ i ‘ne‘.

Napadnuta je na kraju otkrila kako se “ne sjeća kako je incident završio”, ali da je skupila svoju odjeću, obukla se i izašla iz kuće.




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.