SKANDAL U DEŽELI: Crnogorac Slovencima uzimao novac za ‘omiljenost’

Autor: Dnevno

Od srijede više nije izbornik slovenske rukometne reprezentacije, ali zato je i dalje u PPD Zagrebu. Uoči nadolazećeg Europskog prvenstva, Slovenci su objavili kako su raskinuli ugovor sa crnogorskim stručnjakom, i to zbog razloga da je došlo do zasićenja.

No, tamošnji mediji objavljuju nove priče. Iako je prvotno dobio otkaz zato jer je igraču Zagreba rekao: “Umri bre, da te više ne gledam” , pojavila se priča kako je Vujović od igrača uzimao – novac!

“Vujović je uživao u igranju pokera, ali igrao je radi zabave i opuštanja. Svako tko je želio igrati s njim morao je platiti 300 eura inicijalnog iznosa, uključujući i igrače, od kojih su oni, koji su sudjelovali u tome, bili omiljeni kod njega“, navodi slovenski portal nova24tv.si

Ime novog nasljednika na klupi Slovenije još se ne zna, no spominju se razna imena poput Talanta Dušebajeva, Branka Tamšea te Alfreda Gislasona, prenosi Sport Klub. 

Crnogorski stručnjak koji sjedi na klupi PPD-a Zagreb preuzeo je Sloveniju 2015. godine i dvije godine poslije s njom osvojio broncu na SP-u u Francuskoj.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.