Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

SJAJNA ZRINKA NAPADA PRVIH PET! Veliki bodovi u igri, šansa i za drugu Hrvaticu

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Skijašice su u Češkoj, danas su u akciji u slalomu Svjetskog kupa u tamošnjem Špindleruvu Mlynu, a nakon prve vožnje slalomske utrke, za sjajne vijesti pobrinula se Zrinka Ljutić koja može do novih velikih bodova nedugo prije Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

Prije natjecanja koje je na rasporedu od 6. do 19. veljače u Courchevelu i Meribelu, Ljutić je u prvoj vožnji u Češkoj završila na šestom mjestu. Ima zaostatak od 1.51 sekunde za vodećom Amerikankom Mikaelom Shiffrin, a prije druge vožnje, jako je blizu skijašicama ispred i iza nje.

Prva je 19-godišnjoj Zagrepčanki ‘za leđima’ sedmoplasirana Šveđanka Hanna Aronsson Elfman, koja ima samo stotinku zaostatka. Petoplasirana Austrijanka Katharina Truppe ima dvije stotinke prednosti pred Ljutić.

Unutar sekunde zaostatka za vodećom Shiffrin su samo prve dvije pratiteljice, Njemica Lena Duerr (+0.29) i Slovakinja Petra Vlhova (+0.46).

Na četvrtom mjestu je Švicarka Wendy Holdener, koja ima sekundu i 13 stotinki zaostatka za Shiffrin, a prednost pred Ljutić joj je na 38 stotinki.

Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX

Drugu vožnju u Češkoj izborila je i Leona Popović, koja je s 2.23 sekunde zaostatka za Shiffrin izjednačena sa Švicarskom Nicole Good na 20. mjestu.

Početak druge vožnje je u 12:30 sati.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.