Foto: Marko Prpic/PIXSELL

SJAJNA VIJEST IZ SAD-a: Konjuh proslavila prvu veliku pobjedu u više od tri godine

Autor: I.K.

Ana Konjuh pobrinula se za odlični početak jakog WTA turnira u Miamiju. Hrvatska tenisačica kojoj su karijeru značajno usporile ozljede i operacije lakta prošla je prvo kolo na jugoistoku SAD-a sa 7:6(3), 7:5 protiv Čehinje Katerine Siniakove, 70. na svijetu, a ta pobjeda bila je Anina prva u glavnom ždrijebu nekog WTA turnira poslije više od tri godine.

Konjuh je posljednji put dobila meč na glavnoj priredbi na WTA Touru na početku 2018., kada je u prvom kolu Brisbanea bila bolja od Nizozemke Kiki Bertens.

Odlično iskorištena pozivnica

Pobjedom nad češkom protivnicom, Konjuh je na najbolji način iskoristila pozivnicu za nastup na glavnom turniru u Miamiju.

Sljedeći izazov čeka u drugom kolu. Nova protivnica bit će Amerikanka Madison Keys, 18. nositeljica i 19. tenisačica svijeta.

Martić ide na rusku igračicu

Na turniru u Miamiju je i Petra Martić. Vodeća hrvatska tenisačica je 20. nositeljica i bila je slobodna u prvom kolu, a početak turnira donio joj je prvu protivnicu.

Martić će se u drugom kolu sresti s Ruskinjom Anom Kalinskajom, 115. na svijetu, koja igra s pozivnicom.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.