photo:profimedia

SJAJAN POTEZ ILI LUDOST? Objavljena velika vijest prije borilačkog spektakla

Autor: I.K.

UFC će za nešto više od mjesec dana imati jedan od svojih ovogodišnjih borilačkih spektakala. Priprema se UFC 261 koji je na rasporedu 24. travnja, a UFC je u svojim pripremama objavio veliku vijest – vraćaju se navijači.

Priredba koja će biti održana u VyStar Veterans Memorial Areni u Jacksonvilleu na Floridi trebala bi okupiti čak 15.000 ljudi, koliko stane u dvoranu u gradu na jugoistoku SAD-a.

Ova vijest oduševit će sve koji vole borilačke sportove, ali mnoge će i zabrinuti s obzirom na to da će se s 15.000 ljudi u dvorani teško moći paziti na mjere na koje smo već naviknuti zbog koronavirusa.

UFC je najavio i glavnu borbu u večeri u Jacksonvilleu. Bit će to susret Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala za naslov u velter kategoriji.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.