stock

SIMEONE PLAČE ZA VRSALJKOM! Atletico Madrid i Red Bull Leipzig za polufinale

Autor: G.I.Š.

Prije večerašnjeg dvoboja između Red Bulla i Atletica, glavna tema u medijima je Šime Vrsaljko i njegov pozitivni nalaz na koronavirus.

Šime je jedan od onih igrača koji, unatoč velikoj želji i kvaliteti, imaju permanentne probleme s ozljedama, a izgleda da ga hoće i virus.

Podsjetimo, Vrsaljko je u veljači 2019. operirao koljeno, nakon čega nije igrao godinu dana. Nakon povratka na teren odigrao je sedam utakmica na kojima je zamijenio tada ozlijeđene braniče Atletica. Po izbijanju koronakrize Vrsaljko je otišao na manju operaciju kako bi mu se odstranio materijal nastao prilikom prethodne operacije u Belgiji. Šime se tada trebao vratiti treninzima i priključiti se prvoj momčadi, ali to se nije dogodilo i više nije zaigrao za svoj klub.

I tada mu je PCR testom dijagnosticiran koronavirus, kao i ofenzivnom Ángelu Correi, te su morali ostati u samoizolaciji.

Diego Simeone izrazio je žaljenje što Vrsaljko neće moći nastupiti protiv Red Bulla.

“Jasno je da u ovom trenutku boli što s nama nije Šime, momak koji je učinio veliki napor kako bi opet zaigrao. Zbog ozljede i vremena koje mu je trebalo da se oporavi, igrao je premda nije bio sposoban igrati, no ostavljao je srce na terenu za ekipu”, rekao je Simeone na konferenciji za novinare u Lisabonu.

I dok Simeone muku muči s igračima, nitko nimalo pozornosti ne posvećuje drugom suparniku Red Bull Leipzigu.




Nijemci su ove godine završili treći u Bundesligi, a u Ligi prvaka izbacili su Tottenham sa 4:1 te se nikako ne mogu svrstati u slabije takmace. Istina, ostali su bez najboljeg strijelca Tima Wernera koji je otišao u Chelsea, ali oni su tipična momčad visokog tempa, koja je uz Atalantu osvježenje ovogodišnje Lige prvaka.

Kako je u jednoj utakmici sve moguće, mislimo da nitko nema prednost te da nas očekuje zanimljiv dvoboj drugog dana četvrtfinala Lige prvaka.

DIRNUO SUIGRAČA: Fantastičan potez junaka PSG-a nakon utakmice




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.