Siktanje u francuskoj svlačionici: Anelka opsovao Domenecha

Autor: hina

Francuzi su poraženi od Meksika s 2:0 i njihove šanse za plasman u osminu finala su minimalne, dok ih je francuski tisak već "pokopao".

Napadač Nicolas Anelka opsovao je na poluvremenu utakmice Francuska – Meksiko u svlačionici francuskog izbornika Raymonda Domenecha, piše francuski list L’Equipe.

Anelka nije dobro primio Domenechovu kritiku, uzvratio je pogrdnim riječima i zato je zamijenjen na poluvremenu. List piše da izbornik na napadača Chelsea nije vikao već mu je smirenim glasom pokušao ukazati na pogreške. Francuski mediji navode da je ozračje među igračima više nego loše, međusobno su posvađani, a izbornika uopće ne doživljaju ozbiljno.

Francuzi su poraženi od Meksika s 2:0 i njihove šanse za plasman u osminu finala su minimalne, dok ih je francuski tisak već “pokopao”.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.