Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ŠIBENČANI NAPOKON DO PUNOG PLIJENA! U trileru na Šubićevcu pala Lokomotiva

Autor: Gordan Šojat

Danas je Šibenik napokon slavio prvu pobjedu nakon povratka u 1 HNL. Iako su do sada pružali dobre partije, pobjedu u prva 4 kola zaobilazila je igrače iz Krešimirovog grada.

Napokon u današnjem ogledu protiv Lokomotive, nakon velike borbe svih 90 minuta igrači Krunoslava Rendulića upisali su sva tri boda.

Poveli su Šibenčani preko Prince Ampema već u 11 minuti utakmice. Lokomotiva se vraća u 33. minuti preko Sherif Kallaku ali samo šest minuta kasnije Deni Jurić ponovno dovodi domaće u vodstvo. S rezultatom 2:1 otišlo se na poluvrijeme u kojem je Šibenik bio bolji za taj jedan gol.

Drugo poluvrijeme počelo je dosta nervozno s par žutih kartona a Lokomotiva je tražila izjednačenje koje je došlo preko Sammira u 69. minuti.

Kada se činilo kako će opet Šibenik odigrati neriješeno ukazao se ponovno Prince Ampema koji je u 84. minuti zabio svoj drugi gol, za prvu pobjedu Šibenika u povratničkoj sezoni.

Do kraja utakmice nije bilo više velikih uzbuđenja mada je Lokomotiva pokušavala izjednačiti ali svi pokušaji završavali su daleko od vrata domaćeg vratara.

Nakon ove utakmice Šibenik i Lokomotiva imaju 4 boda i zauzimaju 7 i 8 mjesto na tablici.




 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.