Photo: Marko Prpic/PIXSELL

SEDMI UZASTOPNI PORAZ PODRAVKE: Iako su bile blizu nedostajalo im je malo koncentracije i sreće

Autor: HINA/GIŠ

Iako su bile blizu neodlučenom rezultatu i čak su imale vodstvo od jednog pogotka na poluvremenu, rukometašice Podravke izgubile su još jednu utakmicu Lige prvakinja, te su se zacementirale na dnu ljestvice sa samo dva boda.

U susretu 12. kola B skupine Lige prvakinja rukometašice Podravka Vegete poražene su na gostovanju kod Borussije Dortmund s 31-32 (12-13) upisavši osmi poraz.

U neizvjesnoj utakmici njemačke igračice su nakon velike drame stigle do druge pobjede, dok je Podravka izgubila sedmu uzastopnu utakmicu i ostala na samo dva boda.

Minutu i pol prije kraja Magdalena Ećimović je skinula sedmerac Tini Abdulli, a Nikolina Zadravec je potom zabila za 31-31. Međutim, Borussija je stigla do pobjede golom Laure Van der Heijden 11 sekundi prije kraja susreta. Bio je to njezin osmi gol na utakmici, a osam golova zabila je i Inger Smits.

Kod Podravke najefikasnije su bile Lamprini Tsakalou sa sedam, Lea Franušić sa šest, te Zadravec i Dejana Milosavljević s po pet golova.

Trener Zlatko Saračević pohvalio je djevojke kazavši kako se nada da će se njegovoj ekipi jednog dana vratiti sve ovo što je izmaklo za mrvicu.

“Nažalost, opet su nedostajali detalji. Stvarno moram čestitati ekipi na jednoj dobroj utakmici. Mislim da su blizu granice naših mogućnosti. Dvije lopte, dva zicera, dva sedmerca, tu negdje nam je pobjegla pobjeda, ali ne smijemo pasti, mislim da su danas pokazale da ova ekipa može igrati i samo trebamo nastaviti, a jednog dana će nam se vratit,” rekao je trener Saračević.




Na ljestvici vodi Gyor s 18 bodova, CSKA je drugi sa 17 bodva, dok Brest na trećoj poziciji ima 16 bodova.

Podravka je na začelju s dva boda.




Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.