Screenshot/YouTube

SE**AO SE SA ŽENOM OD ROĐENOG BRATA’! Ne stidi se: ‘Ma ja sam ljubavni varalica, lažem svakoj partnerici’!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Nakon dugo vremena, evo ga opet u javnosti. Legendardni Ryan Giggs u društvu nove djevojke, mlađahne Zare Charles, koja je mlađa 14 godina od legende velškog nogometa. Paparazzi su ih uhvatili ispred salona, bio je kod frizera, engleski mediji pišu da je njihova romansa – idilična…

No, u njegovom životu, evo nam povoda za temu, nije baš sve bila bajka. Bilo u nogometnom, a napose ne u obiteljskom!

Idemo od zadnjih stvari. Bivši nogometaš Manchester Uniteda suočava se s odlaskom u zatvor zbog napada na bivšu djevojku Kate Greville.

‘Imao  je svaku koju je poželio’

Novo suđenje zakazano je za kraj godine, nije nemoguće da završi i iza rešetaka. Dakako, bivši nogometaš tvrdi da je nevin, ali bit će u neizvjesnosti još neko vrijeme…

Giggs je jedan od onih koji se javno hvalio da je “imao baš svaku djevojku koju je poželio”. Dakako iza njega su brojne afere, a najveći skandal svakako je bila afera kad je spavao sa suprugom svog rođenog brata.

Ostala je i trudna, na kraju je pobacila, a sve je otišlo toliko daleko da ga se otac odrekao i stao na stranu sina Rhodrija.




“Ne, ne mrzim ga. On je seksualni manijak.”, tako je govorio brat o Ryanu.

“Kad ode u izlazak, on jednostavno mora spavati sa ženama”.

Inače, ranije je bio u braku sa Stacey i to punih deset godina s kojom je dobio dvoje djece, a zatim je završio sa Kate Greville koja ga sada tereti za seksualno i fizičko zlostavljanje.




Upravo ga je zbog napada na Greville privodila i policija pa je prije tri godine na jedno vrijemo bio i pritvoren u zatvoru.

“Da, ja sam serijski ljubavni varalica. Lažem svakoj partnerici. Ne mogu odoljeti atraktivnoj ženi”, kazao je Giggs na suđenju u jesen 2022. godine.

“Moj sin nije nasilnik, on je samo ženskaroš!”, rekao je otac Danny, a koji godinama ne priča sa svojim sinom.

Afera, samo ta jedna afera uništila je obitelj, ali dovoljno jaka, opravdano, da mu obitelj okrene leđa.

Naime, tajne Ryana Giggsa otkrivale su se jedna za drugom nakon što se krajem 2017. razveo od supruge Stacey Cooke.Razvod težak 40 milijuna funti dogodio se nakon što je Stacey saznala da ju je suprug varao s reality zvijezdom Imogen Thomas.

Ono što se saznalo nakon te afere, uništilo je cijelu Giggsovu obitelj. Naime, otkrivena je strašna informacija – osam godina imao je preljubničku vezu s Natashom Giggs, suprugom njegovog brata Rhodrija. Informacije o njihovoj ljubavi medijima je servirala upravo Natasha, bijesna na Ryana što je imao aferu s Imogen Thomas.

Tvrdila je da je svega par dana prije nego što se udala za Rhodrija, pobacila Ryanovo dijete i da su zajedno proveli osam godina – tijekom kojih su oboje u brakovima dobili i djecu. Točni su to bili navodi koji su i Natashu u konačnici koštali braka, a braću Giggs ikakvih odnosa.

Dugo godina braća nisu razgovarala, a bijesan je na Ryana i njihov otac Danny, koji je stao na stranu prevarenog Rhodrija. Majka je, pak, stala na stranu grešnog nogometaša pa se obitelj podijelila. Rhodri je bratu nakon nekoliko godina oprostio nedjela, no i dalje ne razgovara ni s njim ni s njihovom majkom.

“Manijak je i gadi mi se zbog toga!”, izjavio je u jednom intervjuu njegov brat.

A u međuvremenu uživa u čarima mlađahne Zare Charles. Valjda u ovom slučaju neće biti nasilja i prevare, zlobnici će se samo nasmijati…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.