Foto:screenshot

SCHUMI JE PREŽIVIO, ALI S POSLJEDICAMA ZBOG TE ŽENE! Nove informacije o stanju legende

Autor: G.I.Š.

Michael Schumacher već dugo nije viđen u javnosti od teške skijaške nesreće koju je 29. prosinca doživio u francuskim Alpama, a obitelj krije njegovo zdravstveno stanje.

Kao što znamo Schumi je zadobio je teške ozljede glave, bio je u komi, ali gotovo osam godina javnost nije saznala kako se Schumacher doista osjeća. Obitelj ga štiti, postoje posebni protokoli i rijetko ga je tko vidio nakon nesreće, a tek povremeno čujemo riječi njegovih prijatelja koji za medije otkrivaju nove detalje.

Tako je ponovno progovorio Jean Todt, blizak prijatelj i bivši šef Ferrarija, za kojeg je vozio Schumacher, a u izjavi za njemački “Bild” dao je naslutiti kako teče oporavak slavnog automobilista.

Željela je da preživi

“Proveo sam dosta vremena s Korin (Schumacherova supruga) otkad je Michael doživio ozbiljnu nesreću na skijanju. Ona je sjajna žena i upravlja svime u toj obitelji”, rekao je Jean Todt dodajući da će stanje poznatog njemačkog vozača biti u budućnost “polako i sigurno popraviti”.

“Corina nije očekivala da će to morati učiniti, ali odjednom nije imala izbora. Ipak, odlično joj ide, ja joj vjerujem i ona vjeruje meni”, rekao je Todd, a zatim dodao:

“Zahvaljujući liječnicima i suradnji Korine – koja je želje da preživi – Michael je ipak preživio, ali s posljedicama.”




Ovo je puno optimističnija poruka o Michaelu Schumacheru od one koju je prije nekoliko dana imao Philip Streif, koji se zapitao zašto je njemački vozač uopće “održan na životu”. Sve se to događa prije premijere dokumentarnog filma o Michaelu u kojem ćemo saznati neke nove detalje iz njegova života poslije nesreće.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.