screenshot/ Twitter/ Sandro Rosell

‘SAZNAO SAM ZA ŠTO TREBAJU KONDOMI I VAZELIN’ Bivši predsjednik nogometnog diva šokirao prizanjem

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Bivši predsjednik Barcelone, Sandro Rosell 2017. završio je u zatvoru zbog optužbi da je umiješan u pranje novca u slučaju kupovine televizijskih prava za utakmice brazilske nogometne reprezentacije.

Nakon dvije godine pušten je iz zatvora te je progovorio o svojim iskustvima iza rešetaka: “U zatvoru su mi prijetili nekoliko puta, ali su me kolege iz ćelije obranile. Htjeli su me prebiti. Jedan zato što sam bio predsjednik Barce, a drugi zato što sam Katalonac.”

Pričao je da se sprijateljio s bivšim političarima, ali i s brojnim Kolumbijcima koji su ga branili od nasilnika: “Tih dana poludiš. Jedan je zatvorenik drugome zabio rascjepkani štap jer mu je dugovao Coca-Colu.”

Nove spoznaje

Nije imao puno kontakta s vanjskim svijetom. Obitelj ga je smjela posjećivati dvaput mjesečno, cigarete su mu u zatvoru bile sredstvo plaćanja, a priznao je da je prvi put plakao u životu.

 

“Saznao sam zašto kada ideš u zatvor kažeš da ti daju paket kondoma i vazelina. U zatvoru ima puno homoseksualnih odnosa, ali čak i među ljudima koji nisu homoseksualci” otkrio je tako nešto što prije nije znao.

Ipak, još se može vratiti u zatvor jer ga čeka još jedno suđenje: “Od šest slučajeva u kojima za mene traže zatvorske kazne, u pet sam oslobođen optužbi. Čeka me još jedna za trgovinu ljudskim organima.”




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.