profimedia

SAD SVI ZNAJU ZA NJEGA! Spasitelj PSG-a trebao je biti samo rezerva

Autor: G.I.Š.

Ni neki od zagriženijih nogometnih fanova nisu sigurni od kuda se ukazao spasitelj PSG-a na sinoćnoj utakmici protiv Atalante.

Eric Maxim Choupo-Moting se pokazao kao jedna od najboljih odluka čelnika Parižana, pošto je Choupo-Moting stigao besplatno iz Premier lige kada je 2018 njegov Stoke ispao u Championship.

Ovaj kamerunski vezist, rođen u Hamburgu, nikada nije bio predodređen za svjetla pozornice već je njegova uloga bila popunjavanje rostera kada su glavne zvijezde umorne.

I tako je bilo do utakmice s Atalantom, Choupo-Moting je odigrao 17 utakmica ove sezone uz 5 golova i najčešće se nalazio na relaciji klupa za pričuve-tribine, a ovo mu je drugi gol u Ligi prvaka, prvi je zabio 2014 još za Schalke.

Vidjet ćemo hoće li Choupo-Moting biti heroj za jedan dan ili će se njegova pozicija drastično promijeniti na Parku prinčeva.

ČUDESAN PREOKRET PSG-a ZA POLUFINALE: Atalanti nedovoljan gol Pašalića




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.