Foto: Profimedia

SAD SE ZNA! Evo gdje se Dinamo suprotstavlja moćnom Tottenhamu!

Autor: GIŠ

Novi preokret dogodio se oko domaćinstva osmine finala Europa lige u kojima se sastaju Tottenham i Dinamo, a sve uvjetovano pandemijom korona virusa.

Da podsjetimo, prvo je bilo upitno hoće li uopće Tottenham doći u Zagreb, poslije je određeno kako će prva utakmica biti odigrana na Maksimiru, kako bi danas UEFA odlučila kako je Tottenham domaćin u prvoj utakmici koja je se igra 11. ožujka od 21 sat, dok je uzvrat u Zagrebu 18. ožujka a utakmica počinje u 18 sati i 55 minuta.

Mourinho, koji je već gostovao u Zagrebu i pamti ga po dobrom terenu u najavi utakmice je rekao:

”Dinamo je dvaput pobijedio Krasnodar, a protiv Rusa nikad nije lako igrati. Lako su osvojili i skupinu u kojoj su bili Wolfsberger, CSKA i Feyenoord. Oni su svake godine u Europi. To je hrvatski nogomet, prepun talenata”, rekao je Mou pa nastavio:

“Vjerujem da ćemo igrati kod njih, imaju dobar stadion. Zagreb nije predaleko, nećemo dugo putovati i to su pozitivne stvari. No najvažnije je da prođemo u četvrtfinale”, rekao je trener Tottenhama.

 




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.