Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

S TORNJA STIŽE VELIKA VIJEST: Nakon katastrofalnog starta sezone Cibona posegnula za novim rješenjem!

Autor: HINA

Cibona je opet posegnula za iskustvom nakon lošeg ulaska u novu sezonu. U petak su Cibosi objavili  kako su dogovorili suradnju s iskusnim krilnim igračem, 34-godišnjim Damirom Markotom.

Markota je tijekom ljeta trenirao u Ciboni, no sezonu je ipak započeo u dresu Zaboka za koji je odigrao tri utakmice. Kako je u četvrtak čitav sastav Zaboka završio u samoizolaciji, tako će i Markota svoj prvi trening s novim suigračima moći odraditi tek idući tjedan, a prvu će utakmicu bi mogao odigrati 1. stuenoga kada Cibona ugostiti Primorsku u susretu 5. kola ABA lige.

Ovo je peti dolazak Markote u Cibonu. Popularni “Šveđo” bio je član “vukova” od 2001. do 2006. godine, pa ponovno u sezonama 2008/09., 2014/15. i 2018/19. Prošle sezone Markota je bio član Mornara iz Bara.

“Možda smo mogli realizirati potpis i ranije, ali bitno da sam sad tu. Nije se previše toga promijenilo u ovoj ekipi. Kostur je isti, a znam Velićevu filozofiju tako da se nadam da ću i ja biti što bolji i pomoći momcima. Drago mi je biti igrač Cibone, ovo je moj klub! Veselim se igrati s ovako mladom i energičnom ekipom. Dosad prikazano u ABA ligi nije realna slika Cibone jer smo imali dosta težak raspored, dečki su bili i u izolaciji jedno vrijeme. Vjerujem da ćemo u narednom periodu početi bilježiti pobjede i u regionalnoj ligi i da će se pokazati prava slika ove momčadi kakvu će i publika rado dolaziti gledati”, rekao je Markota.

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.