Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

RUŽNE SCENE U PRAGU! Kovač i Monaco zamalo završili utakmicu zbog ekscesa!

Autor: F.F

U Pragu se igra prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između domaćina Sparte i Monaca našeg Nike Kovača. Monaco je na poluvremenu vodio rezultatom 1:0, a utakmicu je obilježio novi ispad navijača.

Klub Nike Kovača poveo je u 41. minuti utakmice pogotkom Aureliena Tchouamenija, što se nimalo nije svidjelo navijačima Sparte.

Dok je slavio pogodak, navijači Sparte krenuli su s žestokim rasističkim uvredama.

Kovač i momčad zamalo završili utakmicu

Mladi nogometaš Monaca našao se pred tribinom onih najžešćih navijača kluba iz Praga, a oni očito nisu mogli podnijeti da njihova momčad gubi.


Niko Kovač i njegovi igrači odmah su se požalili glavnom sucu Michaelu Oliveru, nakon čega je i službeni spiker upozorio navijače da prestanu s uvredama i navijaju korektno. Sudac je upozorio navijače kako će utakmica biti prekinuta ponovi li se slično skandiranje.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.