Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Rusija: Pogodak Pašalića, ali Spartak izgubio od CSKA

Autor: Hina, AKK

Hrvatski veznjak Mario Pašalić bio je strijelac za Spartak iz Moskve u derbiju 6. kola ruskog nogometnog prvenstva, no njegov je sastav ipak izgubio na gostovanju kod gradskog suparnika CSKA sa 1-2 (0-0).

Dobre vijesti  stižu nam iz ruskog nogometa- Hrvatski veznjak Mario Pašalić bio je strijelac za Spartak iz Moskve u derbiju 6. kola ruskog nogometnog prvenstva, no njegov je sastav ipak izgubio na gostovanju kod gradskog suparnika CSKA sa 1-2 (0-0).

Pašalić je doveo Spartak u vodstvo u 48. minuti, njegov prizemni udarac sa 20-ak metara na putu prema golu pogodio je Vasilija Berezuckog u nogu i prevario Akinfejeva. No, u samo dvije minute pred kraj dvoboja CSKA je preokrenuo. Prvo je Šenikov u 83. poravnao na 1-1, da bi već u 84. Vitinho doveo domaće u vodstvo.

Bio je to prvi pogodak Pašalića za Spartak, a naš je mladi igrač odigrao svih 90 minuta za ruskog prvaka koji trenutačno drži osmo mjesto s osam bodova, dok je CSKA četvrti sa 12 bodova.

Autor:Hina, AKK
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.