Screenshot / Instagram

RUKOMETNI SVIJET U ŠOKU: Portugalski golman izgubio borbu za život

Autor: I.K.

Nakon borbe za život koja je trajala nakon što mu je pozlilo na treningu početkom tjedna, iz Portugala je stigla tužna vijest da je preminuo Alfredo Quintana, golman rukometne reprezentacije te zemlje.

Vijest o smrti 32-godišnjeg golmana rodom s Kube objavio je njegov klub Porto.

‘Ovo je poruka za koju smo se nadali da je nikada nećemo morati prenijeti – naš dragi Alfredo Quintana nas je danas napustio. Bit ćeš zauvijek ostati u sjećanju kao jedan od nas. Pravi Zmaj. Počivaj u miru, vječni Quintana!’, napisao je portugalski klub poznat po nadimku Zmajevi.

Borba za Quintanin život trajala je nakon što je pretrpio srčani udar poslije kojega je u teškom stanju bio prevezen u bolnicu. Nakon toga, vijesti koje su dolazile nisu bile optimistične, a tužna objava dogodila se pri kraju tjedna.

Portugalski reprezentativni golman rodom s Kube trebao je sa suigračima u dresu nacionalne momčadi uskoro igrati na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Tokiju, od 12. do 14. ožujka u Montpellieru. Portugalcima će na tom turniru jedan od protivnika biti Hrvatska.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.