Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

FRANCUSKA JE RAZBILA TUNIS: Evo što je potrebno Hrvatskoj da ode na Olimpijske igre

Autor: H.V.

Francuska rukometna reprezentacija razbila je Tunis 40:29 i tako pomogla Hrvatskoj u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Već nakon prvog poluvremena Francuzi su vodili osam razlike i tako riješili pitanje pobjednika. U drugom dijelu je slijedilo odrađivanje posla pa je prednost porasla do konačnih 11 razlike.

Francuska je skoro sigurno ovako osigurala Olimpijske igre. Sutra bi morali izgubiti od Portugala barem sedam razlike, a Hrvatska bi trebala pobijediti Tunis. Takav scenarij teško je očekivati.

Ono što je važnije, Hrvatska se mora nadati kako će Francuska ozbiljno shvatiti Francusku i dobiti Portugal. Ako se to dogodi uz pobjedu Hrvatske protiv Tunisa, naši reprezentativci će osigurati odlazak na Olimpijske igre.

Autor:H.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.