Photo: Damir Spehar/PIXSELL

RUKOMETAŠICE PODRAVKE U SUZAMA: Do kraja sezone igraju u dresovima s posvetom Saračeviću

Autor: M.L.Š

U sklopu 16. kola 1. HRL za žene, rukometašice Podravka Vegete, upisale su pobjedu na gostujućem terenu.

Slavile su s 42:23 protiv Sesveta, a susret je obilježen sjećanjem na nedavno preminulog trenera Zlatka Saračevića.

Uoči samog početka utakmice održana je minuta šutnje za Saračevića, a ekipa je bila uplakana.

U spomen na legendarnog rukometaša, Podravka Vegeta do kraja sezone nastupat će u dresovima s inicijalima trenera Zlatka Saračevića te malenim znakom srca. Na zagrijavanju će nositi majice s natpisom ‘Saračeva banda’ s brojem 17.

To je broj koji je nosio preminuli trener, a na prednjoj strani majica stajat će poruka ‘Zauvijek uz nas’ s njegovom fotografijom u srcu.

‘Koprivnička je ekipa upisala još jednu prvenstvenu pobjedu, a ona je u njihovim srcima i najznačajnija i najemocionalnija u ovoj sezoni. Današnjim startom na terenu pokazale su svoju snagu i spremnost da se okrenu novim izazovima koji ih čekaju s vječnom uspomenom na trenera Zlatka Saračevića, koji je prerano otputovao u vječnost i sada im aplaudira s nebeskih tribina. S ove su se utakmice pozdravile novim pozdravom ‘Svi za Sarača’ koji će i u utakmicama koje slijede čuvati uspomenu na sve lijepe trenutke koje su proveli kao ekipa’, navodi se na stranicama kluba.




Autor:M.L.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.