OVAKO GOVORE SAMO PRAVI HEROJI! Hrvatski rukometni junak iz sjene ima jaku poruku za navijače

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska rukometna reprezentacija odlično je otvorila Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj, pobjedom nad Islandom u prvom kolu 31:27. Popularni Kauboji nisu imali lak posao, ali na kraju su u posljednjih deset minuta nošeni navijačima ipak nadigrali protivnike i upisali važne bodove.

Junaci utakmice svakako su bili Luka Stepančić koji je zabio osam golova, ali čovjek koji je u ključnim trenucima držao Hrvatsku iznad ponora bio je vratar Marin Šego koji je skupio 13 obrana.

“Svi smo zaslužni za ovu pobjedu. Prva utakmica je uvijek nezgodna na turnirima poput svjetskih prvenstava. Posebno kada se igra protiv reprezentacija kao što je islandska. Islanđani su brzi i pokretljivi u napadu, imaju te šuteve kroz kukove obrane, maltene ne koriste skok šut. To je teško braniti, posebno našim igračima koji su nešto veće konstrukcije. Bila je odlična utakmica, rezultat se okretao nekoliko puta, ali mislim da smo zasluženo slavili”, rekao je Marin Šego nakon utakmice za RTL televiziju.

Priznao je kako je bilo nervoze…

“Mnogo nam znači ostvarena pobjeda jer Island je sjajna ekipa. Bilo je malo nervoze, ali uspjeli smo slaviti i nitko sretniji od nas. Teško je odigrati 60 minuta na jednako visokom nivou. I Islanđani igraju, treniraju, odlični su, tako da se i njih nešto pita i nije lako cijelo vrijeme držati kontrolu. Island nije bilo kakva ekipa, vratili smo se kad smo gubili dva razlike i pokazali karakter ekipe”, izjavio je Marin Šego i nahvalio hrvatske navijače koji su ispunili minhensku dvoranu.

Na kraju je poslao i poruku navijačima.

“U dvorani je vladala odlična atmosfera, kao da smo u Hrvatskoj. Zahvaljujem našim navijačima što su došli i što su nas bodrili”, rekao je Šego.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.