Foto: HINA/ Daniel KASAP

(FOTO) OBJAVLJEN TOČAN I DETALJAN RASPORED DRUGOGA KRUGA! Evo kada Kauboji igraju s Brazilom, Njemačkom i Francuskom

Autor: Nika Aurora Ključarić

Kauboji su rano jutros iz Münchena otputovala u Köln, gdje 20. siječnja u 18 sati slijedi prva utakmica Hrvatske u drugom krugu, i to s Brazilom. Nakon toga uslijedit će dva moćna okršaja s-  Njemačkom dan kasnije te s Francuskom u srijedu.

Međunarodna rukometna federacija objavila je detaljan raspored pa na njihovoj službenoj stranici stoji da će Hrvatska s Njemačkom igrati u 20.30, a s Francuskom u 18 sati.

“Prenosimo četiri boda u Köln, imamo dva dana za regeneraciju i slijedi ogled s Brazilom. To je dovoljno vremena da smislimo taktiku i proučimo Južnoamerikance, koji su ostavili dvije europske momčadi iza sebe. Nikako nisu za podcjenivanje, a igrali s njima na SP-u u Kataru 2015. godine, kada smo ih dobili u zadnjih minutu-dvije. Stvarno su dobri, možda nemaju širinu igrača, ali oni itekako znaju igrati rukomet”, kazao je Igor Karačić komentirajući skupinu u Kölnu.

“Imamo još za protivnike Nijemce i Francuze i mislim da nam jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale. Nikola Karabatić će ipak igrati? To je njihov problem, a ne naš”, završio je.

RASPORED:

20. siječnja 2019., nedjelja
18:00 Brazil – Hrvatska

21. siječnja 2019., ponedjeljak
20:30 Hrvatska – Njemačka




23. siječnja 2019., srijeda
18:00 Francuska – Hrvatska




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.