FOTO: HRS/INSTAGRAM

NJEMAČKI VRATAR IZNENADIO IZJAVAMA O HRVATSKOJ: ‘Nešto mi je kod njih nevjerojatno’

Autor: Nika Aurora Ključarić

U dramatičnoj utakmici Svjetskog rukometnog prvenstva gdje je Hrvatska izgubila od Njemačke 22:21, Kauboji nisu u mogućnosti proći u polufinale SP-a.

Andreas Wolff, golman Njemačke, jedan od najzaslužnijih za dvostruki trijumf njegove reprezentacije, hvalio je Hrvatsku nakon što ju je pobijedio u velikoj borbi:

“Očekivali smo jaku Hrvatsku, ali ovo kako je odigrala nakon onako teškog meča i poraza od Brazila samo dan ranije je nevjerojatno. Svaka čast Hrvatima, prije meča s nama ostali su bez Cindrića, jednog od najboljih rukometaša svijeta ali su svjedeno odigrali veliki meč.”

Wolff, koji osim njemačkog brani i gol Kiela, posebno je nahvalio klupskog suigrača:

“Žao mi je Duvnjaka. Odigrao je fantastičnu partiju, stvorio tolike čiste šanse za Horvata i Štrleka na krilima. Šteta je da najbolji rukometaš svijeta ide kući nakon glavne runde i da neće igrati polufinale i utakmicu za medalju.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.