Foto: Instagram

‘NAGAZNA MINA’ SVJETSKOG PRVENSTVA: Karačić upozorio kakav nas pakao čeka u sljedećoj utakmici

Autor: Bruno Herljević

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u drugom krugu Svjetskog prvenstva tek čeka težak posao. Kako bi sigurno osigurali nastup u polufinalu moraju slaviti u dvije utakmice i ono najvažnije ovise u potpunosti sami o sebi. Predstoje im utakmice s Brazilom, potom s domaćinom Njemačkom i na kraju s Francuskom.

Mnogi su proglasili prvu utakmicu s Brazilom kao već dobivenu, ali hrvatski rukometaš, Igor Karačić, ima upozorenje.

“Nikako ne smijemo podcijeniti Brazilce, agresivni su i tehnički potkovani, te stoga vrlo opasni”, kazao je uoči puta u Koln, Karačić.

“Prenosimo četiri boda u Koeln, imamo dva dana za regeneraciju i slijedi ogled s Brazilom. To je dovoljno vremena da smislimo taktiku i proučimo Južnoamerikance, koji su ostavili dvije europske momčadi iza sebe. Nikako nisu za potcjenivanje, a igrali s njima na SP-u u Kataru 2015. godine, kada smo ih dobili u zadnjih minutu-dvije. Stvarno su dobri, možda nemaju širinu igrača, ali oni itekako znaju igrati rukomet”, kazao je Karačić.

“Imamo još za protivnike Nijemce i Francuze i mislim da nam jedna pobjeda neće biti dovoljna za polufinale. Nikola Karabatić će ipak igrati? To je njihov problem, a ne naš”, veli srednji vanjski igrač Hrvatske.

Komentirao je utakmicu sa Španjolcima.

“Za pobijediti Španjolce nam je trebala baš velika mentalna snaga i koncentracija. Imali smo puno raspoloženih igrača, od Šege na golu, do Muse i ostalih, nitko nije zakazao. No, nije bilo lagano, pogotovu nakraju, kada se razbranio Vargas, a ja sam pomislio da će se ponoviti polufinale EURA u Poljskoj kada su nas u samoj završnici stigli i pobjjedili. Srećom, izvukli smo se”, veli Karačić.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.