IZVRSNE VIJESTI ZA HRVATSKU! Španjolci vratili ‘hobotnicu’ Šterbika, evo zašto je to dobro za Kauboje

Autor: Bruno Herljević

Nakon što se španjolski golman, Rodrigo Corrales, ozlijedio na vrlo bizaran način na posljednjem treningu, kada je na njega pao reklamni pano, izbornik je dobio priliku pozvati zamjenu za njega.

Kao zamjena za ozlijeđenog vratara stigao je legendarni Arpad Šterbik, jedan od najboljih vratara svih vremena.

Perez de Vargas je i dalje prvi golman Španjolske, ali sada bi, ako bude potrebe, mogao uskočiti i ‘hobotnica’ Šterbik, koji trenutno s 39 godina brani za Veszprem.

Isto tako, dolazak legendarnog vratara koji ima dva naslova prvaka sa Španjolskom, mogao bi zapravo biti dobar za Hrvatsku. Zašto? Pa vrlo je jednostavno, Španjolska će biti puno bolja s njim, a kako Hrvatske ne igra više sa Španjolcima, dobro će doći svaka uspješna partija Furije i svaki bod otkinut, recimo, Francuzima ili Nijemcima.

Dakako, za sada je dobro što je Šterbik tu, bude li se Hrvatska opet susrela sa Španjolskom, to će biti itekakav problem.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.