Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

CINDRIĆ UPOZORIO NA ŠPANJOLSKE ZAMKE! Evo čega se Kauboji moraju jako paziti!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavlja nizati pobjede na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj. U susretu četvrtog kola B skupine pobijedila je slabašni Bahrein s 32-20 (19-9) upisavši i četvrtu pobjedu.

“Ako dobijemo Španjolce, na korak smo do polufinala”, kazao hrvatski rukometaš Luka Cindrić koji je odigrao 16 minuta u utakmici s Bahreinom, nakon što je posljednje dvije propustio zbog boli u zadnjoj loži.

“Dobro je bilo, nije me bolilo”, kazao je Cindrić, koji će gotovo sigurno igrati protiv Španjolske u četvrtak.

“Očekujemo tvrdu utakmicu i moramo se dobro pripremiti. Španjolci igraju odličnu obranu i imaju brzu tranziciju te su jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Sutra je jedna velika šansa za nas, ako ih pobijedimo mislim da smo korak do polufinala”, kaže Cindrić.

Umjesto Marina Šege cijelu utakmicu je branio Ivan Stevanović, koji je susret završio s 13 obrana.

“Igrali smo prvo poluvrijeme jako dobro, odvojili se i napravili razliku koju smo održavali u drugom dijelu. Bitno je bilo protiv ovakvog protivnika dobro početi kako bi se izbjegle neugodnosti. Najvažnije je da smo odmorili koga smo trebali odmoriti za susret sa Španjolskom”, rekao je popularni Stivi.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.