APSURD SVJETSKOG PRVENSTVA STIGAO NA KRAJU! Pogledajte na što sliči najbolja postava SP-a i ima li tu Hrvata

Autor: Bruno Herljević

Danski rukometaš Mikkel Hansen (31) proglašen je najboljim igračem Svjetskoga rukometnog prvenstva, a ujedno je i sa 72 gola najbolji strijelac prvenstva u Danskoj i Njemačkoj. Apsolutno je zasluženo Hansen proglašen najboljim na svijetu i to se odmah mora naglasiti, međutim daljnji izbori IHF-a su poprilično diskutabilni.

Član PSG-a Hansen najzaslužniji je što je Danska došla do prvoga naslova u povijesti, pobijedivši u finalu Norvešku (31-22), a izabran je u najbolju postavu prvenstva i tu dvojbi nema, međutim što je s ostatkok ekipe?

Pomalo je apsurdno da Norvežani imaju trojicu igrača u najboljoj postavi, a Danci dvojicu, a vjerovali ili ne, u najboljoj postavi našao se i igrač sedme reprezentacije prvenstva, Ferran Sole. Za Hrvate ovdje nije bilo mjesta.

U najboljoj postavi su Niklas Landin (Danska), krila Ferran Sole (Španjolska) i Magnus Jondal (Norveška), vanjski igrači Fabian Wiede (Njemačka), Rasmus Lauge Schmidt (Danska) i Sander Sagosen (Norveška) te kružni napadač Bjarte Myrhol (Norveška).

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.